Uudisrakentaminen

Uudisrakentamista luotettavasti ja kustannustehokkaasti

Rakennamme omakotitalosi avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös uudisrakentamisen eri vaiheet yksittäin. Toteutamme työt huolellisesti ja kustannustehokkaasti, sovittujen aikataulujen mukaisesti. Halutessasi lisätietoa, ota yhteyttä!

Yksilölliset rakennusratkaisut
Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tarvittaessa hoidamme myös rakennussuunnittelun sekä tarjoamme käteviä ja yksilöllisiä rakennusratkaisuja. Hoidamme työn joko aivan valmiiksi asti tai haluamaasi vaiheeseen asti. Toteutamme talopaketista tai yksilöllisesti suunniteltuna kappaletavarasta. Kauttamme saat myös uudisrakentamisen eri työvaiheet yksittäin. Käytämme vain laadukkaita, hyväksi havaittuja rakennusmateriaaleja ja kauttamme hoituvat myös LVI- ja sähkötyöt. Ammattitaitoiset rakentajamme takaavat laadukkaan, pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.

Koti asukkaita ajatellen
Kun haaveissa on uusi koti, on tärkeää aloittaa kartoittamalla perheen asumisen tarpeet sekä budjetti. Uudisrakentamisen avulla saat taatusti haaveitasi vastaavan lopputuloksen eikä huolena ole vanhojen rakennuksien haasteita tai edellisten asukkaiden valitsemia laattaratkaisuja saati remontoimatta jääneitä vanhoja pintoja. Suunnittelussa on siis otettava huomioon tarvitsemasi tilan koko, mieluisin sijainti, rakentamisen ajankohta, toteutustapa sekä rahoitus. Kun rakennutat toiveiden, tarpeiden ja resurssien mukaisesti, saat aina itseäsi miellyttävät tilaratkaisut. Näin tarvetta muuttoon ei ole pitkään aikaan, ja tulevien vuosien mahdollisesti muuttuvat tarpeet on ennakoitu ajoissa.

Kokonaisvaltaista palvelua asiakasystävällisesti
Meiltä saat ammattitaitoista ja tehokasta rakennuspalvelua. Toimintaperiaatteemme on että teemme työt aina laadukkaasti, huolellisesti ja siten, että lopputulos on viimeistelty. Kuuntelemme myös kaikkia toiveita rakennusvaiheen aikana ja pyrimme joustavasti, mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Luota projektisi ammattilaisten käsiin
Tutustu lisää toteuttamiimme projekteihin Referenssit-sivun kautta. Kun haluat sujuvaa rakennuspalvelua Kuopiossa, Joensuussa tai muualla Karjalan alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Uudisrakentaminen

Omakotitalot:
Rakennamme talosi avaimet käteen periaatteella. Tottakai meiltä myös uudisrakentamisen eri vaiheet yksittäin.

Kevyt hirsimökkien rakennus ja asennus:
Rakenamme hirsimökit alusta loppuun. Halutessasi lisätietoa ota yhteyttä.

Saunat:
Kauttamme erkoissaunat ja lauteet sekä varmatoimiset höyrysaunat ilman
kosteudesta aiheutuvia ongelmia.