Saunaremontti

Saunaremontti kotiin tai mökille

Teemme saunaremontit laadukkaasti ja sujuvasti toiveidesi mukaisesti. Uudistamme saunatilat niin kotiin kuin mökille. Toteutamme saunaremontin luotettavasti, sovittujen aikataulujen mukaisesti. Meiltä saat niin erikoissaunat sekä varmatoimiset höyrysaunat ilman kosteudesta aiheutuvia ongelmia. Kun toiveena on laadukas saunaremontti Kuopiossa, Joensuussa tai muualla Karjalan alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Saunatilat ammattilaiselta
Saunatilan remontissa, kuten myös muissa märkätilaremonteissa, on erityisen tärkeää huomioida kunnollinen vedeneristys. Teettämällä saunaremontin ja siihen kuuluvan vedeneristyksen asiansa osaavalla ammattilaisella säästyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin. Meiltä löytyy VTT:n vesieristyssertifikaatti.

Kokonaisvaltainen uudistus tai pieni pintaremontti
Toteutamme saunaremontit suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä kattavalla sopimuksella. Uudistamme saunan toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi joko vaihtamalla saunan lauteet tai uusimalla kerralla koko saunatilan. Meiltä saat laadukkaan ja toiveita vastaavan remontin, halusit sitten klassisen tai modernin lopputuloksen.

Sauno viimeistä piirtoa myöten viimeistellyssä saunassa koko perheen tai ystävien kanssa. Voit tutustua aiempiin projekteihimme Referenssit-sivulta. Anna alan ammattilaisten auttaa, ota yhteyttä ja pyydä kartoituskäynti!