Keittioremontti

Toimiva arki keittiöremontilla

Meiltä saat visiotasi vastaavan, joustavan ja yksilöllisen toteutuksen keittiöön. Asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti toteutettu keittiö takaa aikaa kestävän lopputuloksen, joka helpottaa kodin arkea ja rutiineja. Toteutamme unelmiesi keittiön kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi tarjoamme aina yhtä asiakasystävällisen palvelun.

Keittiöremontilla helpotusta arkeen
Keittiön remontoiminen tulee ajankohtaiseksi usein silloin, kun se ei enää vastaa tarpeita. Remonttihaaveet saattavat myös kasvaa sitä mukaa, mitä vanhanaikaisemmalta keittiö alkaa näyttää ja tuntua. Keittiö on usein olohuoneen lisäksi se paikka, jossa koko perhe kokoontuu vietetään laatuaikaa. Usein kokonaisvaltaisen keittiöremontin jälkeen arki sujuu rennommin ja mukavammin, kun tila on toteutettu yksilöllisesti asukkaat huomioiden.

Toimiva keittiö joustavasti toiveiden mukaan
Kuuntelemme kaikkia asiakkaan toiveita ja autamme valitsemaan parhaimmat ratkaisut kyseessä olevan tilan mukaan. Sovimme remonttiaikataulun asiakkaan kanssa niin, että se soveltuu joustavasti arjen aikatauluihin. Remontti tehdään luotettavasti varatun ja sovitun budjetin mukaisesti, yhteisen suunnitelman pohjalta. Hoidamme keittiöremontin jälkeen myös loppusiivouksen, jotta uuden keittiön käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa ja miellyttävää.

Mutkaton palvelu takaa sujuvan remontin
Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, ja pyrimme poikkeuksetta sujuvaan yhteydenpitoon. Teemme huolella sekä kalusteasennukset että kokonaisvaltaiset pintojen uusimiset. Puramme vanhan keittiön ja kuljetamme sen pois sekä asennamme uuden tilalle laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme mahdollisimman mutkatonta ja luotettavaa palvelua, jotta keittiöremontti sujuu jouhevasti ja toteutuu lupausten mukaisesti. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiä.

Keittiöremontti parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostaa koko asunnon arvoa. Hoidamme sopimuksen mukaan kaiken tarvittavan pienistä sisustustöistä ja pintaremonteista koko keittiön uusimiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tyytyväisyyden koko saneerauksen ajan. Kun toiveena on sujuva keittiöremontti Kuopiossa, Joensuussa tai muualla Karjalan alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!