Maalaus

Maalaus-, pinnoite- ja tasoitetyöt niin julkisivuihin kuin
sisätiloihin

Toteutamme pienet ja suuret maalausurakat sopimuksen mukaisesti. Hoidamme niin sisä- kuin ulkotilojen maalaustyöt. Maalaamme julkisivut ja huoneistojen sisäpinnat vuosien tuomalla ammattitaidolla. Isot maalaustyöt hoidamme korkeapaineruiskutuksella. Ruiskutasoitetyön avulla kohteet saadaan tasoitettua tehokkaasti ja pinnasta tulee viimeistelty sekä pitkäikäinen.

Ulkotyöt julkisivuihin
Maalaamme katot sekä toteutamme tasoite- sekä pinnoitustyöt julkisivuihin. Erilaiset sääolosuhteet kuluttavat esimerkiksi katon maalipintaa, joten peltikatto tulisi huoltaa säännöllisesti suurempien kattoremonttien välttämiseksi ja katon pitkäikäisyyden vaalimiseksi. Hoidamme myös tiilikattojen puhdistukset sekä erilaiset pinnoitetyöt ja sammaloitumista estävät käsittelyt. Pinnoituksen avulla voidaan pidentää tiilikaton elinikää sekä kohentaa kattoa sekä ulkonäöllisesti että ominaisuuksiltaan. Hoidamme myös tasoitetyöt julkisivuihin – niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiin, ja tasoitamme niin seinät kuin katot. Tasoitetyön avulla tehdään perusta pintakäsittelylle.

Sisätyöt lattiasta kattoon
Maalaus-, pinnoitus- ja tasoitetyöt sisätiloihin hoituvat kauttamme tehokkaasti ja luotettavasti. Teemme pinnoitukset lattiasta kattoon. Voimme toteuttaa ja viimeistellä lopputuloksen myös erikoismaaleilla. Saat haluamasi pinnan toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti, on kyseessä isompi muutos tai pieni pintaremontti. Tasoitamme myös kosteita tiloja, ja käytämme työssämme vain hyväksi todettuja menetelmiä ja materiaaleja. Viimeistelemme työt aina loppusiivoukseen asti. Kun haluat sisätiloihin uudet tapetit tai maalin, huolehdimme laadukkaasta lopputuloksesta.

Ota yhteyttä, toteutamme toiveesi! Kuopion, Joensuun sekä muun Karjalan alueella. Sopimuksen mukaan tulemme kauemmaksikin!