Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Joensuussa & Kuopiossa

Teemme kylpyhuoneremontit alusta loppuun laadukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaisena toteutuksena. Kylpyhuoneremontin kanssa on erityisen tärkeää, että se tehdään kunnolla alusta loppuun saakka; esimerkiksi puutteellinen vedeneristys voi pahimmillaan aiheuttaa kalliin vesivahingon. Kun tilaat remontin meiltä, voit luottaa siihen, että kylpyhuoneremontin tekee alan osaava ammattilainen!

Uudistettu kylpyhuone helpottaa arkea
Panosta kylpyhuoneremonttiin! Kylpyhuoneremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi silloin, kun pinnat ovat merkittävästi kuluneet tai kylpyhuone ei ole enää asukkaiden tarpeisiin soveltuva. Jo pienillä uudistuksilla, kuten kylpyhuonelaatoituksen vaihtamisella, saadaan kylpyhuoneen ilmettä kohennettua huomattavasti. Laadukas kylpyhuoneremontti nostaa samalla asunnon arvoa.

Remontit ammattitaidolla ja vankalla osaamisella
Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Remontti alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana kartoitamme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kun toiveena on laadukas ja yksilöllinen kylpyhuoneremontti Kuopiossa, Joensuussa tai muualla Karjalan alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Kuvia toteutuneista kohteista löytyy Referenssit-sivulta. Tutustu toteuttamiimme projekteihin lisää!