Remontti ja saneeraus

Remontti- ja saneerauspalvelut vuosien kokemuksella

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita rakentamisen ja saneerauksen kaikilla osa-alueilla. Toteutamme laadukkaasti niin kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, saunaremontit ja keittiöremontit Kuopiossa, Joensuussa ja muualla Karjalan alueella. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, autamme mielellämme remontin toteuttamisessa! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti on merkittävä investointi. Meiltä löytyy myös märkätilatöiden tekoon vaadittava VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti. Toteutamme yhteistyökumppaneidemme kautta sähkö- ja LVI-suunnitelmat sekä asennukset sekä ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvalla koulutuksella.

Saunaremontti
Toteutamme haaveidesi mukaisen saunan. Saunaremontti toteutetaan alusta loppuun laadukkaasti, yhdellä sopimuksella. Voimme tehdä kokonaisvaltaisen saunaremonti tai uusia vain saunan lauteet tai saunapaneelit. Rentoutuminen viimeistellyssä saunassa on aina nautinto.

Keittiöremontti
Yhteistyössä kalustevalmistajien ja lasitoimittajien kanssa saat kauttamme keittiöt sekä muut kalusteet ja asennukset pitkän ja monipuolisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Asiakaslähtöistä palvelua
Kauttamme saat kokonaisvaltaisen uudistuksen tai pienet pintaremontit. On kyseessä huoneistoremontti tai pintojen uusiminen, hoidamme remontit laadukkaasti ja huolella, aina viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Remontti- ja saneerauspalveluiden lisäksi välitämme seuraavien luotettaviksi tunnettujen tavarantoimittajien palveluja rakentamis- ja saneeraustarpeisiin: Casco, Laattapiste, Starkki, Carlson ja Puumerkki.

Saneeraus

Lasiovet ja seinät:

Maalaukset ja katto pinnoitukset:

  • Tiilikattojen puhdistukset sekä erillaiset pinnoite ja sammaloitumista estävät käsittelyt
  • Peltikattojen maalaukset
  • Isot maalaus ja suoja pinnoitteet mahdollisuuksien mukaan korkeapaine ruiskutuksella
  • Sisä ja ulkomaalaukset
  • Decos sisustus pinnoitteet
  • Homepesut

Keittiö, kalusteet sekä lasit:

Yhteistyössä kalustevalmistajien ja lasitoimittajien kanssa kauttamme keittiöt sekä muut kalusteet sekä asennukset.

Ovet ja ikkunat:

Lasiliukuovet, Seinärunkojen sisään aukevat liukuovet sekä mahdolliset lasiset terassiliukuovet ja asennukset. Liukuovet perinteisellä menetelmällä sekä yläkiskoilla olevia lasiliukuovia.